Pompierii din Petroşani, judeţul Hunedoara, au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit vineri seară, la o fostă hală din municipiul Vulcan. În incendiu au ars deşeuri de mase plastice, astfel că a fost sesizată Garda de Mediu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Focul a izbucnit în interiorul halei, anunţă ISU Hunedoara.
 
”În această seară, la Dispeceratul Integrat judeţean 112 a fost anunţat un incendiu care se manifesta în interiorul unei foste hale, din municipiul Vulcan. Pentru misiune au fost alocate de urgenţă o autospecială de lucru cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului Petroşani, precum şi echipajul SMURD Vulcan.
 Ajunşi la locul indicat, pompierii au constatat faptul că incendiul a cuprins deşeuri compactate (mase plastice), pe o suprafaţă de aproximativ 50 mp. Pentru a facilita acţiunea de stingere, în sprijinul pompierilor a fost adus un buldozer, la locul evenimentului fiind prezenţi şi doi reprezentanţi ai Primăriei Vulcan”, precizează ISU Hunedoara.
 
Întrucât acest tip de incendiu se manifestă cu degajare mare de fum toxic rezultat în urma arderii deşeurilor, a fost sesizată Garda de Mediu  şi doi inspectori au ajuns imediat la locul intervenţiei.
 
”În aceste momente, incendiul este localizat, iar pompierii depun eforturi susţinute pentru lichidarea acestuia”, mai transmite ISU Hunedoara.
 
Cauza probabilă a declanşării incendiului urmează a fi stabilită.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.