Un bărbat a decedat în urma unei explozii care a avut loc în apartamentul său din municipiul Vulcan, judeţul Hunedoara. Mai multe ferestre au fost dislocate, iar uşile de pe palier au fost deformate. O persoană a suferit un atac de panică, fiind transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, duminică seară a avut loc o explozie, soldată cu decesul unui bărbat, în apartamentul unui bloc situat pe strada Muncii din municipiul Vulcan.

”Imediat după apelul la 112 s-au deplasat la locul deflagraţiei 5 echipaje specializate în prim ajutor şi stingere cu 5 autospeciale ale Detaşamentului Petroşani. Pompierii au găsit în apartamentul situat la etajul al doilea, în care s-a produs explozia, un bărbat decedat în vârstă de aproximativ 60 de ani”, transmite ISU Hunedoara.

Explozia nu a fost urmată de un incendiu, efectele deflagraţiei fiind vizibile la nivelul mai multor geamuri dislocate şi al unor uşi de pe palier deformate.

Un număr de 25 de locatari s-au autoevacuat.

O persoană care a suferit atac de panică a primit îngrijiri din partea pompierilor salvatori şi transportată cu ambulanţa la spital.

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Stat în Construcţii precum şi o echipă a furnizorului de gaz se deplasează la Vulcan pentru a stabili cauzele acumulării de gaz şi dacă este afectată structura de rezistenţă a blocului.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.