Un drum judeţean din judeţul Hunedoara a fost blocat, luni, de aluviuni, iar mai multe echipe de intervenţie sunt la faţa locului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma manifestărilor fenomenelor meteorologice prognozate, forţe ale Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Baia de Criş au acţionat pe DJ 706, între Visca şi Ţebea, unde drumul a fost blocat de aluviuni”, a transmis, luni, ISU Hunedoara.

Sursa citată a precizat că, la această oră, pompierii Secţiei Brad intervin cu două autospeciale, două motopompe transportabile şi una remorcabilă, pe drumul inundat din centrul localităţii Cărăstău.

”Totodată se acţionează pentru evacuarea apei din pivniţa unei gospodării din aceeaşi localitate”, a mai transmis sursa citată.

Judeţul Hunedoara este, luni, sub cod portocaliu de instabilitate atmosferică, iar zona de munte este vizată de o avertizare cod roşu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.