Doi bărbaţi au fost răniţi, vineri după-amiază, după ce maşina în care se aflau a lovit cinci maşini parcate, pe DN 66, la ieşirea din Petroşani spre Deva. Victimele au fost descarcerate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pompierii Detaşamentului Petroşani au intervenit, în această după-amiază, pentru salvarea a două persoane aflate într-un autoturism implicat într-un accident rutier, pe DN 66, la ieşirea din Petroşani spre Deva. Autoturismul în care se aflau doi bărbaţi, conducătorul auto şi un pasager, a lovit alte 5 autovehicule aflate parcate în afara părţii carosabile”, a transmis, vineri, IPJ Hunedoara.

Sursa citată a precizat că, sosiţi la faţa locului, pompierii au extras şoferul care a fost transportat la U.P.U. Petroşani de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, iar misiunea salvatorilor a continuat cu operaţiunea de descarcerare a celei de-a doua persoane, aflată în interiorul autoturismului.

”După finalizarea intervenţiei salvatorilor, bărbatul aflat pe locul din dreapta al autoturismului a fost transportat la spital, cu o ambulanţă SMURD”, a mai transmis sursa citată.

Echipajul format din 11 pompieri a  intervenit cu o autospecială de stingere şi descarcerare şi cu două ambulanţe SMURD.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.