Bărbatul care, la sfârşitul săptămânii trecute, şi-a ucis fosta iubită, într-un cabinet veterinar din Petroşani, judeţul Hunedoara, după ce a strâns-o de gât cu un şnur, a fost arestat preventiv. Procurorii afirmă că el consumase alcool la acel moment şi era gelos pentru că victima a refuzat să continue relaţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au anunţat că bărbatul este cercetat pentru omor. 
 
“La data 09.12.2023, în jurul orelor 09.00-11.00, pe fondul consumului de alcool şi al unei stări de gelozie generată de faptul că fosta sa concubină - victima S.L. - a refuzat să mai continue relaţia cu el, inculpatul Ş.R.F., în timp ce se afla în incinta cabinetului veterinar S.L. din municipiul Petroşani, a strangulat victima cu ajutorul unui şnur pe care îl avea asupra sa, producându-i o asfixiere mecanică a căilor respiratorii care a condus la deces, iar ulterior a sustras din cabinetul medical veterinar S.L. telefonul victimei marca iPhone şi o legătură cu chei pentru diverse tipuri de yale”, au transmis procurorii. 
 
Bărbatul a fost prezentat Tribunalului Hunedoara, care a decis arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.