Un hoţ de telefoane a fost prins de Poliţia Locală Sibiu cu ajutorul camerelor de supraveghere din centrul oraşului. Fapta a avut loc chiar în piaţa centrală, în apropierea Primăriei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un agent de Poliţie Locală care patrula în dimineaţa zilei de duminică, 11 septembrie, prin Piaţa Mare a raportat în dispecerat faptul că un telefon a fost furat de la două persoane care stăteau pe o bancă. În câteva minute, cu ajutorul camerelor video de supraveghere hoţul a fost depistat, fiind înregistrat momentul furtului, precum şi direcţia în care acesta a fugit”, a transmis, luni, Primăria Sibiu, într-o postare pe Facebook.  

Sursa citată a precizat că o patrulă de agenţi ai Poliţiei Locale l-a prins pe strada Constituţiei, în apropierea zonei centrale.  

Fapta s-a produs chiar în piaţa centrală a oraşului, în apropierea Primăriei Sibiu. Zona este împânzită de camere de supraveghere.  

Suspectul a fost predat Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu pentru continuarea cercetărilor. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.