Un muncitor care făcea măsurători la albia unui pârâu, în judeţul Harghita, a căzut, marţi, într-un şanţ adânc de patru metri, fiind scos de către pompieri. El a fost transportat la spital, cu răni la cap.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ISU Harghita a intervenit, marţi, după ce a fost sesizată că un munitor a căzut într-un şanţ în apropierea unui pârâu, în localitatea Dârjiu.

”Persoana de sex masculin, în jur de 55 de ani, este conştientă, cu leziuni la cap. După acordarea asistenţei medicale de urgenţă la faţa locului, persoana a fost transportată la Spitalul Municipal din Odorheiu Secuiesc, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate”, a transmis sursa citată.

Pompierii au acţionat pentru extragerea victimei dintr-un şanţ al unui pârâu secat, la o adâncime de aproximativ 4 metri, persoana făcând parte dintr-o echipă care efectua măsurători la albia pârâului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.