Patru persoane, două femei şi doi bărbaţi, au fost rănite, marţi după-amiază, în urma unui accident produs pe DN 12, la ieşirea din Miercurea Ciuc. Traficul rutier este blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc pe E 578, la ieşirea din municipiul Miercurea Ciuc spre Ciceu, fiind implicate 3 autovehicule.

Potrivit ISU Harghita, patru echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Miercurea Ciuc au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de transport persoane şi victime multiple, o descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

FOTO: ISU Harghita
FOTO: ISU Harghita

”În urma evenimentului s-au înregistrat 4 victime (2 femei şi doi bărbaţi), din care una încarcerată, un bărbat, 41 ani, care a fost transportat la spital de către echipajul SAJ cu medic. Celelalte 3 victime, rănite uşor, au fost preluate şi transportate la spital de către echipajele SAJ şi SMURD, aflate la faţa locului”, a precizat sursa citată.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, traficul este oprit pe ambele sensuri al DN 12 (E 578).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.