Un grav accident de circulaţie s-a produs, joi seară, pe Drumul Naţional 12, în judeţul Harghita, în care au fost implicate cinci persoane, între care o familie cu doi copii. În urma impactului frontal dintre două autoturisme, o femeie şi doi copii au murit, iar doi adulţi au fost răniţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, un grav accident de circulaţie s-a produs, joi seară, pe DN 12, între localităţile Izvoru Mureşului şi Sândominic. 

În eveniment au fost implicate două autoturisme care s-au ciocnit frontal.

”Într-unul dintre autoturisme se afla o familie cu doi copii. Din nefericire, mama şi unul dintre copii au decedat, iar celălalt copil este în stare gravă. Şoferul celui de-al doilea autoturism a fost preluat de SMURD Miercurea Ciuc si transportat la UPU”, au precizat reprezentanţii ISU Harghita.

Ulterior, aceştia au anunţat că a fost declarat şi decesul celui de-al doilea copil, iar doi bărbaţi, şoferii celor două maşini, au fost răniţi şi au fost transportaţi la spital. Cei doi sunt conştienţi.

Femeia care a decedat avea 30 de ani, iar copiii care au murit aveau un an, respectiv trei ani.

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Harghita au precizat că, deocamdată, nu s-a stabilit mecanismul producerii accidentului.

”Un autoturism a derapat şi a fost lovit de o altă maşină care circula din sens opus”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Harghita.

Potrivit acestora, traficul în zonă se desfăşoară alternativ pe un singur fir. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.