Un grav accident de circulaţie s-a produs, sâmbătă, pe Drumul Naţional 11, la intrarea în localitatea Hărman, judeţul Braşov, fiind implicate patru autoturisme. Doi adulţi, o femeie şi un copil au murit, iar un adult şi un copil au fost răniţi şi primesc îngrijiri la faţa locului, fiind conştienţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 15:47 - ISU Braşov: Încă o persoană decedată în accidentul de pe DN 11; doi răniţi, conştienţi, primesc îngrijiri

Încă o persoană a fost declarată decedată în accidentul produs, sâmbătă, pe DN 11, în judeţul Braşov, bilanţul total al eveniimentului în care au fost implicate patru autoturisme ajungând la patru morţi. Doi răniţi, conştienţi, primesc îngrijiri la faţa locului, iar traficul este complet blocat.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, a mai fost confirmat un deces la accidentul produs pe DN 11, la intrarea în localitatea Hărman, fiind vorba despre persoana care era resuscitată la faţa locului.

Bilanţul total al accidentului a ajuns, astfel, la patru persoane decedate - doi bărbaţi, o femeie şi un copil.

De asemenea, un adult şi un copil au fost răniţi şi primesc îngrijiri la faţa locului, fiiind conştienţi.

La rândul lor, poliţiştii au anunţat că traficul rutier pe DN11 (E574) Braşov – Târgu Secuiesc este oprită pe ambele sensuri la km 6, între Braşov şi Hărman, dar deocamdată nu s-a stabilit dinamica accidentului.

Un grav accident de circulaţie s-a produs pe DN 11, la intrarea în localitatea Hărman, în eveniment fiind implicate patru autoturisme. 

Din primele informaţii, doi adulţi şi un copil au murit, iar o altă persoană este resuscitattă la faţa locului. 

De asemenea, în accident a mai fost rănit un copil. 

Deocamdată, nu s-au stabilit condiţiiile în care s-a produs accidentul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.