Un elev în vârstă de 16 ani a tras cu un pistol cu bile într-o colegă, chiar în sala de clasă, într-o şcoală din Rovinari, judeţul Gorj. Fata nu a fost rănită, iar elevul a susţinut că a făcut acest gest în joacă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Gorj a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că un echipaj de jandarmi a fost sesizat de un agent de pază de la o instituţie de învăţământ din localitatea Rovinari despre faptul că un elev are la el un pistol cu bile.
 
“Jandarmii împreună cu agentul de pază au mers în sala de clasă în care se aflau mai mulţi elevi, unde au descoperit un elev de 16 ani care avea asupra sa un pistol cu bile pe care l-a folosit tragând asupra unei colege, aceasta fiind nimerită în picior şi mână, fără să-i fie provocate răni. Elevul care deţinea pistolul a declarat că l-a cumpărat dintr-un bâlci şi, în joacă, împreună cu un alt coleg, a tras cu pistolul cu bile asupra fetei”, se arată într-un comunicat.
 
Băiatul va fi cercetat de către poliţişti pentru comiterea infracţiunii de port fără drept al armelor neletale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.