Un bărbat de 56 de ani din judeţul Gorj a fost reţinut de poliţişti, după ce, într-o singură zi, a încălcat de două ori într-o singură zi ordinul de protecţie emis după ce a agresat-o pe mama sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 16 ianuarie 2024, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Gorj un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din comuna Godineşti, judeţul Gorj, bănuit de săvârşirea infracţiunii de nerespectarea măsurilor prevăzute de ordinul de protecţie”, a transmis, miercuri, IPJ Gorj.

Sursa citată a precizat că, din primele cercetări efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că bărbatul ar fi încălcat de două ori în aceeaşi zi ordinul de protecţie, faţă de mama sa, în vârstă de 88 de ani, din aceeaşi localitate, în sensul că a mers la domiciliul acesteia.

”Bărbatul va fi prezentat în cursul zilei de azi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propunere corespunzătoare”, a mai transmis sursa citată.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că ordinul de protecţie a fost emis în 15 ianuarie, pentru violenţă în familie, după ce bărbatul şi-a agresat mama.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.