Un bărbat din judeţul Gorj a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce şi-a înjunghiat mama în zona gâtului, provocându-i o rană de zece centimetri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au anunţat, joi, că un bărbat este cercetat pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor asupra unui membru de familie

“În dimineaţa zilei de 05.12.2023, în jurul orelor 07:00, inculpatul A.C., în timp ce se afla la locuinţa de domiciliu, din comuna Licurici, sat Negreni, judeţul Gorj, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict izbucnit spontan, folosindu-se de un corp dur cu margini ascuţite netede (de natura unui cuţit), a aplicat mamei sale (împreună cu care locuia la acel moment), persoana vătămată A.E., o lovitură de mare intensitate în zona gâtului, producându-i astfel leziuni severe (o plagă tăiată cu lungimea de circa 10 cm)”, au precizat procurorii.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar apoi a fost prezentat Tribunalului Gorj care a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.