Trei persoane au fost rănite, vineri seară, după ce o maşină a intrat în indicatorul din beton care arată intrarea în municipiul Târgu-Jiu. Două dintre victime sunt semiconştiente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ISU Gorj intervine, vineri seară, la un accident rutier produs pe raza localităţii Băleşti în care a foat implicat un autovehicul.  

Maşina a lovit indicatorul din beton care indică intrarea în municipiul Tg-Jiu. 

”La faţa locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu şi două echipaje din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţa Gorj care au constatat că în urma impactului au rezultat 3 victime”, a transmis ISU Gorj.  

Sursa citată a precizat că este vorba despre 2 bărbaţi şi o femeie care au primit primul ajutor calificat la fata locului, iar ulterior au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului din Tg-Jiu.  

Două dintre victime erau în stare de semiconştientă, iar una constienţă. 

La faţa locului sunt şi echipaje de Poliţie care urmează să stabilească modul în care s-a produs accidentul.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.