Centrul Infotrafic anunţă că trafic feroviar este întrerupt, duminică dimineaţă, pe Secţia de cale ferată 202 Târgu Jiu – Filiaşi, din cauza lipsei de tensiune în reţeaua de contact.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din cauza lipsei de tensiune în reţeaua de contact, circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 202 Târgu Jiu – Filiaşi este întreruptă. Din acest motiv, trenul InterRegio 1822, care se deplasează pe relaţia Arad - Bucureşti Nord, este oprit în linie curentă între staţiile CF Budieni şi Copăcioasa, în judeţul Gorj”, a transmis, duminică dimineaţă, Centrul Infotrafic.

Probleme sunt pe calea ferată în mai multe judeţe.

Astfel, traficul feroviar este blocat pe raza Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Timişoara, fiind afectate trei trenuri cu peste 360 de călători, în judeţele Caraş-Severin şi Arad.

CFR a anunţat că cele mai mari probleme în circulaţie sunt înregistrate pe raza regionalelor Craiova şi Timişoara. Echipele de intervenţie acţionează în teren pe patru secţii de cale ferată pentru remedierea deranjamentelor înregistrate la sistemul de alimentare cu energie electrică, din cauza copacilor căzuţi pe calea ferată.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.