Tânărul de 20 de ani din judeţul Gorj care şi-a ucis iubita, în vârstă de 19 ani, în vara acestui an, după ce a înjunghiat-o de mai multe ori, a fost trimis în judecată de procurori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, procurorii au dispus trimiterea în judecată a unui tânăr pentru omor calificat (cu premeditare) şi lipsire de libertate în mod ilegal, săvârşită de o persoană înarmată şi punând în primejdie viaţa victimei. 
 
Anchetatorii au stabilit că tânărul a avut o relaţie amoroasă cu victima în perioada iunie 2020 – mai 2021. Din cauza actelor de violenţă fizică şi psihică, tânăra a întrerupt relaţia. Ea a fost ameninţată că dacă va fi cu altcineva atunci o va ucide. Bărbatul a stat în faţa casei tinerei din comuna Baia de Fier şi a urmărit-o în mod repetat cu autoturismul. 
 
În noaptea de 14/15 iulie, bărbatul a văzut că fata s-a întâlnit cu un alt tânăr şi i-a urmărit pe aceştia, reuşind să le oprească autoturismul. 
 
"S-a înarmat cu un briceag, pe care l-a scos din portiera autoturismului său, s-a îndreptat spre autoturismul în care se afla victima, împrejurare în care aceasta din urmă a fugit către autoturismul martorului R..., încercând să-şi asigure scăparea prin intrarea în acel autoturism, însă nu a reuşit, întrucât inculpatul a doborât-o la pământ cu faţa în sus, s-a poziţionat deasupra acesteia şi a ridicat braţul înarmat cu briceagul, ţinându-l cu lama în jos şi a aplicat cu intensitate mai multe lovituri victimei în zone vitale, respectiv hemitorace stâng anterior lateral şi posterior şi latero-cervical stâng, provocându-i plăgi tăiate-înţepate care au condus ulterior la decesul acesteia”, se arată în comunicat. 
 
Totodată, s-a reţinut că după aplicarea loviturilor, dar în timp ce victima era încă în viaţă, inculpatul a băgat-o în maşină şi a transportat-o până în municpiul Târgu Jiu, la locuinţa unei alte persoane, împiedicând în felul acesta şi luarea măsurilor urgente pentru salvarea victimei.
 
Din raportul medico-legal de autopsie rezultă că victima a fost lovită de 12 ori.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.