Trei bărbaţi s-au ales cu ordine de protecţie din partea poliţiştilor gorjeni după agresiuni din familie. Unul şi-a bătut soţia, altul concubina şi al treilea tatăl.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Secţiei Rurale Motru au fost sesizaţi de către o femeie din comuna Cătunele, despre faptul că în timp ce se afla la domiciliu împreună cu concubinul său, pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii, acesta ar fi agresat-o fizic. 

De asemenea, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi direct de către o femeie din comuna Aninoasa, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de soţ. 

“Din cercetări, poliţiştii au stabilit că în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul consumului de alcool, bărbatul de 43 de ani şi-a lovit soţia, fără a-i provoca leziuni vizibile”, a transmis IPJ Gorj . 

Totodată, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat din comuna Stoina, cu privire la faptul că are un conflict cu fiul său. 

“Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilind că apelantul, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul consumului de alcool, a avut un conflict spontan cu fiul său, fiind agresat fizic de acesta. Mai mult decât atât, fiul l-a ameninţat cu moartea, generându-i o stare de temere”, a mai precizat sursa citată.  

În toate cele trei cazuri au fost întocmite dosare penale şi au fost emise ordine de protecţie de câte cinci zile. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.