O femeie şi patru copii – cu vârste cprinse ăntre 10 şi 14 ani – au fost răniţi, duminică seară, într-un accident rutier produs în jdueţul Gorj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generata de un accident rutier produs pe raza oraşului Tg Carbunesti, Carbunesti Sat, in urma căruia un autoturism  a derapat. Ajunse la locul intervenţiei, echipajele de intervenţie au constatat ca, in urma accidentului, au rezultat 5 victime: o femeie şi patru minori”, a annunţat, duminică seară, ISU Gorj.

Sursa citată a precizat că, după acordarea primului ajutor, 3 dintre victime (femeia, o fetita in vârsta de 15 ani şi un băiat) au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale amănunţite.

IPJ Gorj precizeză că accidentul aa vut loc pe DN-67-B.

”O femeie, în vârstă de 34 de ani, din comuna Licurici, în timp ce conducea un autoturism din direcţia localităţii Licurici către Cărbuneşti, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un arbore aflat pe partea dreaptă a drumului”, au transmis poliţiştii.

Aceştia au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.