O femeie din judeţul Gorj a fost reţinută pentru 24 de ore, după ce şi-a înjunghiat partenerul de viaţă, iar victima a ajuns la spital unde a fost operată. Bărbatul are nevoie de mai bine de două săptămâni de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au anunţat, joi, că o femeie a fost reţinută pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor asupra unui membru al familiei.

“În seara zilei de 28.02.2024, în jurul orelor 17:00 — 17:30, inculpata L.N., în timp ce se afla la locuinţa comună, din satul Tâlveşti, comuna Drăguţeşti, judeţul Gorj, în contextul unui conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, l-a înjunghiat cu un cuţit în zona toracică dreapta faţă, pe concubinul său - persoana vătămată M.C.V., provocându-i astfel o leziune traumatică gravă, în raport de care acesta a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Judeţean Târgu - Jiu, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale”, au precizat procurorii.

Ei au adăugat că medicul legist a apreciat că rănile suferite nu au pus în primejdie viaţa victimei.

“Din concluziile preliminare ale medicului legist din cadrul S.M.L. Gorj rezultă că persoana vătămată prezintă o leziune toracică care s-a putut produce prin lovire cu un corp tăietor-înţepător (cuţit), leziune ce poate data din 28.02.2024 şi necesită de la producere 16-18 zile îngrijiri medicale. Întrucât colecţia hemoragică intratoracică este minimă (hemotorax) cât şi cea cerică (pneumotorax) şi nu prezintă fenomene de insuficienţă respiratorie, se apreciază că, din punct de vedere medico-legal, leziunile nu au pus în primejdie viaţa victimei”, au mai transmis anchetatorii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.