Mai multe fragmente osoase provenind de la deshumarea unei persoane şi resturi de material lemnos de la un sicru au fost găsite abandonate pe marginea unui drum naţional din judeţul Gorj, poliţiştii deschizând un dosar penal pentru profanare de morminte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în timpul unei acţiuni de ecologizare, pe DN 67 D, între localităţile Târgu Jiu şi Leleşti, o echipă a Secţiei Drumuri Naţionale Gorj a găsit, lângă partea carosabilă, doi saci de rafie, abandonaţi, în care se găseau fragmente osoase şi alte resturi ce provin de la deshumarea unei persoane şi resturi de material lemnos, în stare de putrezire, ce provin de la un sicriu. 

 La locul faptei s-au deplasat ofiţeri specializaţi din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, care au constatat că cele sesizate se confirmă. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de profanare de morminte.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a lămuri toate aspectele legate de acest incident.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.