Un copil în vârstă de doi ani, din judeţul Gorj, a ajuns la spital, după ce a fost lovit de un lemn, în zona capului, în timp ce se afla în gospodăria familiei. În urma evenimentului, poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal care vizează comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 13 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, în urma prezentării la Secţia UPU Târgu Jiu, a unui copil de doi ani, însoţit de părinţii acestuia, întrucât prezenta o lovitură la nivelul capului. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la data de 12 noiembrie a.c.,  în timp ce minorul se afla la locuinţa de domiciliu, i-ar fi căzut o bucată de lemn în zona capului”, informează, luni, Poliţia Judeţeană Gorj.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că micuţul a fost lovit de un lemn în curtea familiei, iar părinţii l-au dus imediat la spital. Pentru că avea stări de somnolenţă, el a fost dus la un spital din Capitală.

La o zi după incident, starea copilului era mai bună, au adăugat sursele citate.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care micuţul a fost rănit.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.