Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii gorjeni, fiind acuzat că a vrut să omoare doi soţi din răzbunare. El a mers la locuinţa acestora înarmat cu un pistol şi l-a împuşcat pe bărbat în abdomen şi în zona picioarelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că procurorii au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat, în stare de arest preventiv, ”pentru săvârşirea infracţiunilor de răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei, violare de domiciliu, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi uz de armă”. 

Anchetatorii au precizat că fapta a avut loc în 14 iulie.

Bărbatul s-a deplasat la locuinţa celor doi soţi, aflată în alt sat, având un conflict în legătură cu proprietatea unui teren de 1.000 de metri pătraţi.

“Motivat de dorinţa de a se răzbuna pentru condamnarea la pedeapsa de doi ani închisoare cu executare pronunţată de Judecătoria Tg-Jiu pentru comiterea infracţiunii de şantaj, ca urmare a plângerilor şi declaraţiilor date în respectiva cauză de către cei doi soţi, cu premeditare, folosindu-se de un pistol de tip revolver marca «Smith & Wasson» de calibru 9 mm, armă de foc letală deţinută şi purtată fără drept, pe care a procurat-o anterior fără forme legale împreună cu muniţia aferentă (26 cartuşe), a tras şase focuri de armă asupra persoanelor vătămate S.E. (pe care însă nu a lovit-o) şi S.A.C., provocând celui din urmă leziuni specifice de împuşcare”, au transmis procurorii.

Aceştia au mai precizat că bărbatul respectiv a comis aceste infracţiuni “în stare de recidivă postcondamnatorie”.

IPJ Gorj anunţase atunci că victima a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate, având patru plăgi prin împuşcare, dintre care una în zona abdominală şi trei în zona picioarelor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.