Un bărbat de 32 de ani din judeţul Gorj a fost prins în flagrant, în timp ce primea suma de 8.000 de lei de la fosta concubină, pe care o şantaja de aproximativ două săptămâni. Bărbatul a ameninţat femeia cu acte de violenţă, îndreptate atât asupra ei, cât şi asupra membrilor familiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 28 iulie a.c., poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 32 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de şantaj”, a transmis, vineri dimineaţă, IPJ Gorj.  

Sursa citată a precizat că, la aceeaşi dată, o femeie de 37 de ani a sesizat Poliţia Municipiului Târgu-Jiu, cu privire la faptul că de aproximativ două săptămâni, fostul concubin o şantajează, solicitându-i suma de 8000 lei, în caz contrar urmând să recurgă la acte de violenţă atât împotriva sa, cât şi împotriva  membrilor de familie ai acesteia. 

”Pentru probarea activităţii infracţionale a bărbatului, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Criminalistic, au organizat un flagrant,  surprinzându-l pe bănuit în timp ce primea suma de 8.000 lei de la persoana vătămată”, au mai precizat poliţiştii.   

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere legală. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.