Acoperişul unei case din municipiul Târgu-Jiu a fost smuls de vânt, pompierii intervenid la faţa locului pentru remedierea situaţiei. De asemenea, echipajele intervin în mai multe zone pentru îndepărtarea copacilor căzuţi pe carosabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, echipele intervin, miercuri seară, pentru îndepărtarea efectelor furtunii. 
 
Astfel, sunt în derulare trei intervenţii pentru îndepărtarea unor copaci căzuţi pe carosabil, în localităţile Curtisoara, Borascu si Schela. 
 
De asemenea, se lucrează pentru remedierea unei situaţii apărute în municipiul Târgu-Jiu, unde acoperişul unei case a fost smuls de vânt. 
 
”În plus, avem pietre căzute pe carosabil pe Defileul Jiului, la aproximativ 10 km de Bumbesti Jiu şi o persoana surprinsa de furtuna la Arcani”, au precizat reprezentanţii ISU Gorj. 
 
Potrivit acestora, un cioban s-a adăpostit de ploaie sub un pod, apoi s-a speriat  şi a sunat la 112. Bărbatul a fost salvat, fră să fi fost lau venit poliţiştii şi l-au luat de acolo. Nu era luat de ape. 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.