Poliţiştii de la Biroul pentru Protecţia Animalelor Gorj au preluat 13 căini, ţinuţi de proprietar în condiţii improprii şi fără a fi îngrijiţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data 1 August a.c., poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor, în urma verificărilor efectuate privind respectarea condiţiilor de viaţă şi bunăstare ale animalelor cu sau fără deţinător (...) au emis un ordin de plasare în adăpost în baza căruia au fost ridicate 13 exemplare canine de rasă metis, brac german şi rasă comună, aflate în municipiul Târgu Jiu”, anunţă, miercuri, IPJ Gorj.

Sursa citată a precizat că animalele erau ţinute de proprietar în condiţii improprii, fără un adăpost corespunzător şi fără a le fi acordată asistenţă medicală, acestea aflându-se într-o stare necorespunzătoare de sănătate.

”Exemplarele canine au fost plasate într-un adăpost pentru câini cu care Consiliul Judeţean are încheiat contract de prestări servicii publice de adăpostire a animalelor”, a mai transmis sursa citată.

Propietarul animalelor a fost sancţionat.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.