Un bărbat de 31 de ani din judeţul Giurgiu, a provocat un scandal, marţi, şi, beat fiind, a ameninţat că se va sinucide cu un cuţit, iar când poliţiştii au încercat să-l imobilizeze, i-a atacat. Bărbatul a fost împuşcat de poliţişti în picior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu, Poliţia Bolintin Vale a fost sesizată, marţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o persoană a ieşit pe strada Palanca din oraş, cu o butelie, şi face scandal.
 
"În baza sesizării, la faţa locului s-au deplasat patru poliţişti şi doi jandarmi, fiind identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat de 31 de ani, aflându-se în stare de ebrietate. Acesta se afla în mijlocul străzii, având asupra sa un cuţit, fiind somat de către poliţişti să lase cuţitul, însă acesta şi-a pus cuţitul la gât, ameninţând că se sinucide”, se arată în comunicat.
 
Oamenii legii au încercat imobilizarea bărbatului, iar în acel moment acesta a încercat să îi atace pe poliţişti cu cuţitul. Ei au folosit armamentul din dotare şi au tras două focuri în plan vertical şi unul asupra bărbatului, împuşcându-l în picior. 
 
Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngriji medicale. 
 
Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.