Şase persoane au fost reţinute şi două au fost plasate sub control judiciar în urma unui conflict spontan care a avut loc între două familii din Bolintin Vale, judeţul Giurgiu. O persoană este acuzată de tentativă de omor, restul fiind cercetate pentru încăierare. În urma scandalului, trei persoane au ajuns la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor din Giurgiu, şase persoane din Bolintin Vale au fost reţinute şi două plasate sub control judiciar în urma unui scandal care a avut loc între două familii din localitate.

Este vorba despre opt bărbaţi, cu vârste cuprinse între 16 şi 46 de ani, unul fiind cercetat pentru tenatativă de omor, iar restul pentru încăierare.

Poliţiştii au precizat că scandalul a avut loc miercuri, participanţii la scandal lovindu-se cu pumnii, cu bâte şi cu un topor.

”Poliţiştii s-au autosesizat şi au intervenit pentru aplanarea conflictului, context în care au executat un foc de avertisment cu armamentul din dotare. În urma conflictului spontan, trei persoane au fost rănite şi au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au mai transmis poliţiştii.

În cadrul cercetărilor, s-au identificat opt persoane implicate în acest scandal, în total 14 persoane fiind audiate.

Cazul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care face cercetări pentru tentativă de omor.

De asemenea, au fost ridicate de la persoanele implicate obiectele folosite la agresiune.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.