O femeie de 62 de ani şi un bărbat de 65 de ani din Craiova au murit, luni seară, după ce autoturismul în care se aflau, ca pasageri, a ieşit de pe DN 5, pe centura municipiului Giurgiu, şi s-a răsturnat. Femeia aflată la volan şi pasagerul din dreapta sa nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc, luni seară, pe DN 5 - centura municipiului Giurgiu.

FOTO: ISU Giurgiu
FOTO: ISU Giurgiu

”Din verificările preliminare efectuate la faţa locului, de către poliţişti, a rezultat faptul că o femeie de 35 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 5, în municipiul Giurgiu, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers al autovehiculului, care a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. În urma producerii evenimentului rutier, conducătoarea autoturismului şi pasagerul din dreapta, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Bucureşti nu au avut nevoie de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Giurgiu.

În schimb, o femeie de 62 de ani şi un bărbat de 65 de ani, ambii din municipiul Craiova, pasageri pe locurile din spate ale autoturismului, au decedat.

Potrivit ISU Giurgiu, bărbatul a fost găsit în stop cardio-respirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Femeia prezenta leziuni incompatibile cu viaţa.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

La accident au fost trimişi pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD şi două SAJ. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.