Pompierii din Giurgiu intervin, miercuri seară, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la un bloc de patru etaje. Incendiul se manifestă cu flăcără deschisă la acoperiş. 25 de persoane au fost evacuate de poampieri şi jandarmi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Incendiu la acoperişul unui bloc cu 4 etaje situat pe b-dul Mihai Viteazu. La faţa locului intervin pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu autospeciala de intervenţie şi salvare de la înălţime, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o cisternă şi o ambulanţă SMURD. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, cealaltă este în construcţie”, a transmis, miercuri seară, ISU Giurgiu.

Sursa citată a precizat că incendiul se manifestă cu flăcără deschisă la acoperiş, iar arderea este întreţinută de vântul puternic.

Aproximativ 25 de persoane au fost evacuate de echipajele de pompieri şi jandarmi.

”O femeie care locuieşte la parterul blocului, în vârstă de 71 de ani, a fost evaluată de echipajul SMURD şi este supravegheată în ambulanţă până în momentul în care locatarii vor putea reveni în apartamente”, a mai transmis ISU Giurgiu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.