Un bărbat de 46 de ani din judeţul Giurgiu este cercetat pentru violenţă în familie, fiind plasat sub control judiciar, după ce şi-a lovit concubina cu pumnii şi a distrus geamul unei uşi. El este cercetat şi într-un alt dosar similar, pentru fapte comise în octombrie anul trecut

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 5 februarie a.c., ora 23.10, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Bolintin Vale au fost sesizaţi prin apel 112, de către o femeie, de 43 de ani, din localitatea Mihai Vodă, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că un bărbat ar fi agresat-o fizic şi ar fi alungat-o din locuinţă. În temeiul sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, din primele cercetări reieşind faptul că, un bărbat, de 46 de ani, concubinul apelantei, pe fondul unor neînţelegeri, ar fi agresat-o fizic şi ar fi lovit-o cu pumnii în zona feţei”, a transmis, miercuri, IPJ Giurgiu.

Sursa citată a precizat că, ulterior, bărbatul ar fi distrus geamul unei uşi din locuinţă.

”De asemenea, din verificările efectuate, a reieşit faptul că bărbatul în cauză este cercetat într-un alt dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, în luna octombrie 2023. La data de 6 februarie a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, bărbatul bănuit de săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie (două acte materiale) şi distrugere a fost reţinut, pentru 24 de ore”, au mai transmis poliţiştii.

Miercuri, bărbatul a fost plasat sub control judiciar, pentru 60 de zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.