Pompierii din Giurgiu intervin, vineri seară, după ce un autoturism a căzut în barajul Mihăileşti, în apropiere Cornetu. Şoferul s-a autoevacuat, fiind preluat de echipajele medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am fost solicitaţi pentru a interveni la un eveniment rutier ce anunţa că un autoturism a căzut în barajul Mihăileşti, în apropiere de localitatea Cornetu. După sosirea echipajelor la fata locului s-a constatat că victima (şoferul, bărbat, aprox. 45 ani) se autoevacuase”, au transmis, vineri seară, reprezentanţii ISU Giurgiu.  

Potrivit acestora, victima a fost preluată conştientă şi cooperanta de către echipajele medicale prezente la faţa locului. 

”Au fost mobilizate forte şi mijloace atât din cadrul inspectoratului nostru cât şi din cadrul ISU B-IF. Scafandrii au verificat interiorul autoturismului şi au confirmat că nu mai există o altă victimă”, a mai precizat sursa citată.  

La ora transmiterii acestei ştiri se acţionează pentru extragerea autoturismului din apă. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.