Scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, care sâmbătă, timp de mai multe ore, au căutat un bărbat despre care se presupune că a dispărut în apele Dunării, în timp ce se afla la pescuit, au încetat operaţiunea de căutare, sâmbătă seară, fără rezultat. Căutările vor fi reluate duminică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Bărbatul căutat de scafandri în apa Dunării, în zona localităţii giurgiuvene  Prundu, nu a fost găsit, transmite, sâmbătă seară, ISU Giurgiu. Echipajul de căutare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Giurgiu va relua misiunea duminică dimineaţă. 
 
Autorităţile au fost anunţate prin apel la 112, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 3:00, despre faptul că un bărbat aflat împreună cu un grup de prieteni la pescuit a dispărut.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.