Poliţiştii de frontieră DE LA gIURGIU au descoperit, în urma unor controale asupra a două mijloace de transport, cantitatea totală de 7.476 pachete de ţigarete, ascunse şi nedeclarate, anunţă duminică Poliţia de Frontieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Colegii noştri au descoperit, în urma controalelor efectuate asupra a două mijloace de transport, ascunse şi nedeclarate, în diferite genţi de voiaj, cantitatea totală de 7.476 pachete de ţigarete inscripţionate cu nume diferite de  mărci. În cadrul verificărilor, s-a stabilit faptul că ţigaretele  aparţineau unor cetăţeni bulgari, în vârstă de 33 respectiv 47 de ani, care nu deţineau documente de provenienţă pentru aceste produse”, conform Poliţiei de Frontieră.

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 186.000 lei, a fost indisponibilizată de către poliţiştii de frontieră, iar în cauză au fost întocmite dosare penale pentru ”deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 ţigarete, conform art. 452 din  Legea 227/2015”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.