Zeci de copaci au fost doborâţi de vânt, joi seară, la Galaţi, în urma unei furtuni puternice, aceştia căzând pe fire de electricitate, maşini, acoperişuri, dar şi pe o ţeavă de gaz. Două persoane aflate într-o bară în derivă pe Dunăre au fost salvate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform informaţiilor transmise de ISU Galaţi, în urma fenomenelor meteo periculoase, cod portocaliu de furtună, la dispeceratul instituţiei au fost înregistrate peste 100 de apeluri de urgenţă.

Astfel, în municipiul Galaţi aproximativ 40 de copaci au fost doborâţi de vânt, căzând pe cabluri electrice, maşini, acoperişuri şi pe carosabil. 

Două persoane aflate într-o barcă în derivă pe Dunăre au fost salvate în ultimul moment.

Tot în timpul furtunii, pe o stradă din Galaţi, un copac a rupt o ţeavă de gaze.

Electrica raportează avarii la instalaţii, 4 stâlpi fiind rupţi de vânt şi aproximativ 2.800 de abonaţi din Şendreni, Bărboşi, Sucevenii şi Cavadineşti sunt fără energie electrică, joi seară.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.