Două persoane au murit, duminică, în judeţul Galaţi, în urma unui accident rutier provocat de un poliţist aflat în timpul liber. Agentul era la volanul maşinii personale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Galaţi, comisar şef Gabriela Costin, accidentul a avut loc duminică, în localitatea Drăgăneşti,  pe DN 25.

Din primele dare, un bărbat de 35 de ani a condus un autoturism dinspre Galaţi spre Tecuci şi, încercând să evite un câine care i-ar fi sărit în faţă, a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal o maşină care circula regulamentar.

În urma impactului, şoferul şi pasagerul din maşina lovită au decedat. Este vorbat despre doi bărbaţi, unul în vârstă de 50 de ani, celalalt de 70 de ani.

Şoferul care a provocat accidentul este poliţist la o secţie de poliţie din apropiere de Tecuci. El nu era băut, era în timpul liber, la volanul maşinii sale personale.

Poliţistii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.