Un bărbat de 45 de ani din localitatea Cuza Vodă, judeţul Galaţi, şi-a ţinut mama moartă în casă timp de patru luni, perioadă în care i-a încasat pensia. Bărbatul le-ar fi declarat anchetatorilor că femeia a murit din cauze naturale şi că a ţinut-o în casă atât timp pentru că nu a avut cu ce să o înmormânteze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Smârdan au fost sesizaţi de poştaşul care îşi desfăşoară activitatea în comuna Cuza Vodă despre faptul că, de aproximativ patru luni, nu a mai înmânat pensia unei femei de 78 de ani, din localitate. El le-a spus poliţiştilor că nu a mai văzut-o pe femeie acasă, însă fiul acesteia, în vârstă de 45 de ani, cu care femeia locuia, a semnat şi i-a luat pensia în tot acest timp.

Poliţiştii au mers la locuinţa femeii, iar într-o cameră au descoperit corpul neînsufleţit al acesteia, aflat într-o avansată stare de descompunere.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că bărbatul ar fi declarat că femeia a murit din cauze naturale şi că nu a avut cu ce să o înmormânteze. Totodată, anchetatorii susţin că de-a lungul vremii nu ar fi fost înregistrate reclamaţii privind fapte de agresiune comise de bărbat asupra mamei sale.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului, iar poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.