Poliţiştii din localitatea Lieşti, judeţul Galaţi, au fost atacaţi, joi, cu pietre şi cu un par de un bărbat violent, care era agresiv cu vecinii. Ulterior, bărbatul a lovit cu o şurubelniţă un luptător SAS chemat în ajutor de poliţişti, iar acesta a folosit arma pentru a se apăra. Bărbatul agresiv a fost rănit, fiind dus cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, incidentul a avut loc joi dimineaţă, poliţiştii Postului de Poliţie Lieşti fiind sesizaţi de o femeie din localitate despre faptul că un bărbat se manifestă violent pe stradă, aruncând cu pietre în vecini. 

Politiştii care au ajuns acolo au constatat că sesizarea se confirmă. La vederea poliţiştilor, bărbatul a început să arunce cu pietre în aceştia şi apoi l-a atacat pe unul dintre ei cu un par din lemn. Poliţiştii au tras focuri de avertisment în plan vertical şi au solicitat ajutorul plutonului de intervenţie din cadrul S.A.S.

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, a continuat să fie violent şi faţă de aceştia, continuând să arunce cu pietre. Mai mult decât atât, când poliţiştii au încercat să-l imobilizeze, el l-a atacat pe unul dintre luptătorii SAS cu o şurubelniţă. Ca urmare, acesta a folosit arma de vânătoare din dotare cu proiectil de cauciuc, rănindu-l pe agresor. Până la venirea echipajului SMURD, victima a primit ajutor de la luptătorii SAS.

Agresorul a fost rănit în zona intercostală stânga şi a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi.

Bărbatul este cunoscut de localnici pentru agresivitatea de care dă dovadă periodic.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.