Traficul pe DN 24D, în judeţul Galaţi, a fost închis, joi după-amiază, din cauza vântului puternic care spulberă zăpada pe şosea, ruta alternativă fiind DN 25 Galaţi – Tecuci, DN24 Tecuci – Bârlad.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 17.30, în judeţul Galaţi, a fost închis DN24D (drum naţional secundar), între intersecţia cu DN26 (zona Tuluceşti) şi limita cu judeţul Vaslui, din cauza vântului puternic care spulberă zăpada pe şosea.

Şoferii pot circula pe ruta alternativă DN25 Galaţi – Tecuci, DN24 Tecuci – Bârlad.

De asemenea, autorităţile locale anunţau că traficul este îngreunat, joi, în judeţul Galaţi pe DJ 252 I în zona localităţii Poiana, pe DJ 242 A în zona Bereşti - Bălăbaneşti, pe DJ 242 A în zona Bereşti – Rădeşti, pe DJ 242 A în zona Bereşti – Găneşti, pe DJ 252 I în zona localităţii Nicoreşti şi pe DJ 253 în zona Băleni –Cudalbi din cauza ninsorilor.

Un număr de 13 localităţi din judeţul Galaţi au rămas, joi, fără curent electric, din cauza vântului puternic însoţit, pe alocuri, de ninsoare, în timp ce maşini de mare tonaj au derapat pe unele drumuri blocând temporar traficul rutier. 

Judeţul Galaţi se află până vineri, la ora 9.00, sub avertizare de cod portocaliu de precipitaţii însemnate cantitativ, ninsori şi depunere de strat de zăpadă şi intensificări ale vântului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.