Un cetăţean ucrainean care conducea un TIR a adormit la volan iar vehiculul a intrat cu viteză într-o maşină parcată în faţa unei case, în localitatea Şiviţa, din judeţul Galaţi, ulterior ricoşând într-o gospodărie,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc marţi dimineaţă, pe DN 26, în localitatea Şiviţa, din judeţul Galaţi.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Galaţi care au ajuns la faţa locului au stabilit că un bărbat de 21 ani din Ucraina, în timp ce conducea un TIR înmatriculat în ţara de domiciliu, având direcţia de deplasare dinspre municipiul Galaţi spre vama Oancea, ar fi adormit la volan, moment în care ar fi pierdut controlul direcţiei de mers a ansamblului auto format dintr-un cap tractor şi o semiremorcă, a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă a direcţiei sale de mers, a lovit un stâlp de beton pentru iluminat stradal şi a pătruns în curtea unei proprietăţi unde a lovit un autovehicul parcat. Din impact a ricoşat şi a pătruns apoi în curtea imobilului învecinat unde a lovit mai multe anexe gospodăreşti.

În urma incidentului, nu s-au înregistrat victime, însă pagubele materiale sunt însemnate.

La locul accidentului, traficul este blocat momentan pe DN26 pe ambele sensuri de mers. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.