Un tânăr de 28 de ani din Galaţi a fost înjunghiat într-un cazinou din oraş, în urma unui conflict spontan, agresorul fugind de la locul faptei. Marţi dimineaţă, agresorul, care a fost prins între timp de poliţişti, se află la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, incidentul a avut loc, luni seară, într-un cazinou din Galaţi. Doi tineri, ambii de 28 de ani, din Galaţi, s-au luat la ceartă, din motive necunoscute până la acest moment, fără a se cunoaşte dinainte. La un moment dat, unul dintre scandalagii a scos un obiect, cel mai probabil un cuţit, şi l-a înjunghiat pe celălalt.

Totul s-a întâmplat sub privirile clienţilor cazinoului, agresorul reuşind să fugă.

Poliţiştii au început imediat cercetări.

Victima a fost transportată de urgenţă la spital, cu tăieturi în zona toracică stângă, în timp ce poliţiştii au pornit în căutarea agresorului. El a fost iniţial identificat, după care a fost găsit, marţi dimineaţă el aflându-se la audieri, la Poliţia Galaţi.

Arm nu a fost găsită până în prezent.

În funcţie de starea victimei, anchetatorii vor încadra juridic fapta pentru care va fi cercetat agresorul: fie lovire sau alte violenţe, fie tentativă de omor, dacă medicii vor constata că viaţa victimei a fost pusă în pericol.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.