Localităţile din judeţul Galaţi în care ar putea să apară conflicte stradale vor fi monitorizate de forţele de ordine, în perioada Paştelui Blajinilor, inclusiv cu un elicopter pus la dispoziţie de Inspectoratul General de Aviaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Poliţiei Judeţene Galaţi, duminică şi luni, forţele de ordine din Galaţi vor organiza o amplă acţiune pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice. În sprijinul echipajelor, Inspectoratul General de Aviaţie va pune la dispoziţie un elicopter care va survola zonele considerate cu risc. Acţiunea se va desfăşura în intervalul orar 11.00 - 24.00.

Misiunea de supraveghere aeriană se va desfăşura deasupra municipiilor Galaţi şi Tecuci şi a comunelor Lieşti, Iveşti, Barcea, Munteni, Ghidigeni şi Brăhăşeşti, în zonele considerate cu risc ridicat de producere a conflictelor stradale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.