Poliţiştii din Galaţi fac cercetări într-un dosar legat de două familii din municipiu care se află în conflict de aproximativ un an, acestea fiind amendate pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice după ce s-au certat, pe stradă. Miercuri, una dintre cele două familii a depus plângere împotriva celeilalte, pentru ameninţare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi a informat, miercuri, că a fost sesizat telefonic, marţi seară, printr-un apel la 112, că pe strada Pescăruşului din municipiul Galaţi are loc un conflict între mai multe persoane.
 
Poliţiştii şi jandarmii care au ajuns acolo au observat, în dreptul unui imobil, patru persoane care se certau, fără a avea obiecte contondente.
 
Persoanele au fost identificate, fiind vorba despre membrii a două familii diferite, soţi şi soţii, doi bărbaţi, cu vârstele de 39, respectiv 36 de ani, şi două femei, de 37, respectiv 33 de ani. Fiecare dintre cele 4 persoane a fost amendată de 1.000 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 
”Starea conflictuală dintre cele două familii este cunoscută la nivelul unităţii de poliţie de aproximativ un an şi au fost luate toate măsurile legale care s-au impus atunci când au fost încălcări ale legii, fiind întreprinse şi activităţi pentru aplanarea acesteia. În cursul zilei de astăzi, 24 ianuarie 2024, la sediul Secţiei 5 Poliţie Galaţi, s-au prezentat membrii uneia dintre cele două familii şi au formulat o plângere penală pentru infracţiunea de ameninţare, împotriva persoanelor care fac parte din cealaltă familie”, a arătat IPJ Galaţi.
 
De asemenea, în urma vizionării unor imagini apărute pe o platformă de socializare, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie s-au sesizat din oficiu pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească exact împrejurările care au condus la acest conflict, persoanele care au participat, precum şi gradul de implicare al fiecăreia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.