Poliţiştii din Galaţi cer, marţi, ajutorul populaţiei pentru identificarea unui bărbat care, în luna septembrie a anuluin trecut, a lovit o femeie de 77 de ani şi i-a furat geanta de pe umăr. Victima s-a dezecghilibrat, a căzut şi nu a putut oferi prea multe date cu privire la semnalmentele autorului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”La data de 27 septembrie 2023, în jurul orei 21:30, pe strada Gheorghe Doja din municipiul Galaţi, o persoană necunoscută i-ar fi smuls unei femei, de 77 de ani, o poşetă pe care o ţinea pe umăr, după care ar fi împins-o şi ar fi părăsit în fugă zona. Dezechilibrându-se, femeia a căzut la nivelul solului şi nu a putut oferi detalii cu privire la semnalmentele persoanei”, a transmis, marţi, IPJ Galaţi.

Sursa citată a precizat că prejudiciul cauzat prin comiterea faptei este de aproximativ 500 de lei.

”Întrucât autorul infracţiunii nu a fost identificat până în prezent, poliţiştii din Galaţi solicită sprijinul populaţiei în acest sens. Astfel, persoanele care deţin date şi informaţii care pot conduce la identificarea persoanei, care apare în imaginile video, sunt rugate să contacteze Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi”, au mai transmis poliţiştii.

Oricine deţine informaţii poate apela şi numărul 112.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.