Peste 40.000 de pachete de ţigări fără timbru de accizare au fost găsite de poliţişti în patru autoutilitare, în afara unei localităţi din judeţul Galaţi. Patru bărbaţi din Republica Moldova au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Descoperirea a fost făcută, duminică seară, de către poliţiştii Postului de Poliţie Fârţăneşti, care au găsit, la marginea unui drum din afara localităţii, patru autoutilitare şi mai multe persoane care, la vederea agenţilor, au încercat să fugă şi să se ascundă.

 

Patru bărbaţi din Republica Moldova, cu vârste cuprinse între 20 şi 45 de ani, au fost prinşi de poliţişti, trei dintre aceştia ascunzându-se în vegetaţia din zonă şi unul în comuna Vlădeşti, în timp ce se îndrepta către punctul de trecere a frontierei.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă formată dintr-un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Bujor, care, în urma verificării interiorului şi caroseriei celor patru autoutilitare, au găsit, ambalate în saci de rafie, 40.484 de pachete de ţigarete fără timbru de accizare.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru contrabandă, cei patru bărbaţi fiind reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de luni, să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii au ridicat ţigaretele, în vederea continuării cercetărilor, şi au indisponibilizat cele patru autoutilitare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.