Poliţiştii de frontieră, sub coordonarea unui procuror DIICOT, fac, miercuri dimineaţă, 12 percheziţii în judeţul Galaţi pentru destructurarea unui grup infracţional organizat, format din cetăţeni români şi moldoveni, care se ocupa de contrabanda cu ţigări şi alte produse accizabile, 34 de persoane urmând să fie duse la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţişti de frontieră de la Serviciul Teritorial ale Poliţiei de Frontieră Galaţi, sub coordonarea procurorilor DIICOT, fac percheziţii pentru destructurarea unui grup infracţional organizat, format din cetăţeni români şi Republica Moldova, care se ocupa cu contrabandă de produse accizabile din tutun şi energetice (benzină, motorină).

Percheziţiile au loc în mai multe locaţii din judeţul Galaţi, participând poliţişti de frontieră de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Galaţi, Oancea, Folteşti, Brăila.

Un număr de 34 persoane urmează să fie duse la audieri la sediul DIICOT Galaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.