Opt persoane au fost rănite marţi dimineaţă în urma unui accident în lanţ produs pe drumul judeţean 251, între localităţile Matca şi Valea Mărului. Trei maşini au fost implicate în accident.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit ISU Galaţi, marţi dimineaţă, forţele Secţiei de pompieri Tecuci şi ale SAJ au intervenit pe DJ251 între Matca şi Valea Mărului, pentru un accident rutier soldat cu 7 victime.
”Din primele informaţii, la ora 06.30 un autoturism VW Caddy cu 5 persoane circula regulamentar, când a acroşat un tractor cu cisternă nesemnalizate, parcate pe marginea drumului. După impactul cu cisterna, autoturismul a ricoşat pe contrasens şi a fost lovit în plin de o autoutilitară Iveco Daily în care erau două persoane.”, au precizat reprezentanţii ISU Galaţi. 
În urma accidentului, la faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD de la Sectia de pompieri Tecuci şi ambulanţe SAJ care au dus toate victimele la Spitalul Municipal Tecuci.
Dintre cei 3 bărbaţi şi 5 femei care au suferit contuzii toracice şi de membre inferioare, dar sunt stabili hemodinamic, şoferul în vârstă de 42 ani din VW este grav rănit, din cauza unei fracturi de bazin, mai informează ISU Galaţi.
Poliţia Rutieră Galaţi face cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. În caz va fi deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.