Trei pietoni au fost răniţi marţi dimineaţă, la Galaţi, după ce o maşină care a vrut să evite impactul cu un alt autoturism al cărui şofer a virat la stânga fără să se asigure a ajuns pe trotuar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din primele informaţii, accidentul s a produs pe strada Traian Vuia din municipiul Galaţi, pe un segment de drum pe, care se fac lucrări.Un şofer în vârstă de 48 de ani ar fi virat la stânga fără să se asigure. În acel moment, un alt şofer care circula regulamentar ar fi tras de volan pentru a evita impact, ajungând astfel pe trotuar, unde maşina a lovit trei pietoni.

Victimele sunt două femei, de 47 şi 63 de ani şi un bărbat, de 53 de ani.

După accident, şoferul care a făcut manevra fără să se asigure a plecat de la locul accidentului, însă a fost identificat rapid de poliţişti.  

"Din primele informaţii, au fost implicate două autoturisme şi au fost răniţi uşor 3 pietoni.  Unul dintre conducătorii auto implicaţi a părăsit locul faptei şi a fost ulterior identificat in persoana unui bărbat, de 48 de ani, din municipiul Galaţi.

Se efectuează cercetări pentru a se stabili împrejurările producerii accidentului.", a transmis Biroul de Presă al IPJ Galaţi.

Poliţiştii au deschisdosar penal pentru vătămare corporală din culpă  şi părăsirea locului accidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.