O femeie de 96 ani a murit, joi, după ce s-a aruncat de la etajul patru al Căminului pentru persoane vârstnice "Sf. Spiridon" din Galaţi. Azilul, aflat în subordinea Primăriei Galaţi, a fost unul dintre cele două mari focare de coronavirus din judeţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Femeia de 96 de ani s-a aruncat de la fereastra camerei sale din Căminul pentru Persoane Vârstnice ”Sfântul Spiridon” din Galaţi, de la etajul patru. Ea nu a mai putut fi salvată.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, dar anchetatorii susţin că singura ipoteză luată în calcul este sinuciderea.

Căminul "Sf. Spiridon", unde locuia femeia care s-a sinucis, aparţine Primăriei Galaţi şi a fost unul dintre cele mai mari focare de coronavirus din Galaţi. Peste 100 de rezidenţi şi angajaţi au fost infectaţi cu noul coronavirus, 20 decedând.

Femeia care s-a sinucis nu fusese testată pozitiv la Covid 19.

În judeţul Galaţi, sunt, joi, 805 bolnavi de coronavirus, dintre care 457 s-au vindecat,iar 88 au decedat.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.