O femeie din Galaţi a murit duminică dimineaţă într un incendiu care i-a cuprins locuinţa, iar soţul ei a fost salvat în ultimul moment de pompieri, fiind transportat la spital, cu numeroase arsuri pe corp. Incendiul a pornit de la o lumânare uitată aprinsă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit  ISU Galaţi, duminică dimineaţă, două echipaje din cadrul Detasamentului de pompieri Galaţi au intervenit pentru stingerea unui incendiu şi salvarea unei persoane.
Incendiul se manifesta la o gospodărie din strada Tufănelelor, unde lumânarea uitată a aprins camera în care locuia o persoană. Vârstnica de 84 de ani a fost găsită decedată de către echipajele de pompieri care au lichidat incendiul.
Soţul feleii a fost scos dintr-o cameră alăturată si transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi, din cauza intoxicaţiei cu fum şi a arsurilor  suferite.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.