Locuinţa şi bunurile unui bărbat din judeţul Galaţi au fost afectate de un incendiu, după ce persoane necunoscute au dat foc unei autoutilitare parcate în faţa casei acestuia. Bărbatyul a fost transportat la spital după ce a suferit arsuri la o mână. Poliţiştii au deschis o anchetă şi îi caută pe autori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Galaţi, printr-un apel la 112 a fost sesizat faptul că la locuinţa unui bărbat de 59 de ani, din satul Tălpigi, comuna Ghidigeni, a izbucnit un incendiu.
 
Poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Tecuci care au ajuns acolo au constatat că sesizarea se confirmă, iar focul izbucnit la o autoutilitară, parcată în faţa casei, s-a extins şi la locuinţă. 
 
Echipajele de pompieri de la ISU Galaţi au lichidat incendiul, însă a fost afectată autoutilitara, 250 de metri pătraţi din acoperişul casei, aparate electrocasnice şi electronice, două dormitoare, un hol, o baie şi o bucătărie.
 
”Din verificările preliminare, precum şi din cercetarea la faţa locului, s-a stabilit că incendiul ar fi fost declanşat, în mod intenţionat, prin folosirea unei surse de aprindere pentru generarea acestuia, de către persoane necunoscute. Totodată, proprietarul autoutilitarei şi al imobilului a suferit arsuri la membrul superior drept, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri şi investigaţii medicale de specialitate”, a precizat IPJ Galaţi.
 
În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere, respectiv vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate de poliţişti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, în vederea stabilirii împrejurărilor exacte în care a avut loc acest eveniment, identificării persoanelor bănuite şi luării măsurilor legale care se impun.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.